Priser

Kvitåvatn fjellstue tilbyr opphold med selvhushold eller pensjon.

I vinterperioden fra jul til påske selges kun opphold med full pensjon. 

I perioden fra midt i juni og frem til midten av oktober tilbyr vi opphold med pensjon. I perioden er det også mulig å booke opphold uten pensjon med mulighet for tilleggskjøp av frokost, matpakker og aftensmat (middag). Det kan kun kjøpes matpakker sammen med frokost.

I lavsesongen på våren og høste tilbyr vi opphold uten pensjon.

Avbestillingsbetingelser

Covid-19 retningslinjer

Vi ønsker å gjøre ditt opphold hos oss så trygt som mulig. Vi har på plass alle hygienetiltak iht. smittevernforskrifter fra myndighetene.

 

Vi har spesielt fokus på følgende:

• Våre ansatte er trent i håndtering av smittevernsrutiner og hvordan de skal gjennomføre gjeldende retningslinjer. Personalet skal være ekstra påpasselige i forhold til god håndhygiene og holde avstand til hverandre og gjester.

• Strenge renholdsrutiner for hotellhygiene. Det brukes effektive og miljøvennlige kjemikalier til vask og desinfisering.

• Regelmessig desinfisering av fellesarealer på fjellstuen, slik som resepsjon, toaletter, top- og downhall og spisesal

• Regelmessig desinfisering av utsatte flater, slik som dørhåndtak og kortterminaler.

• Renholdspersonalet bruker smittevernsutstyr som bl.a. engangshansker som byttes hyppig. Vi oppfordrer alle gjester til å være nøye med håndhygiene og sørge for hyppig håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit. Alle må vaske hender før måltidene. Vi har satt ut desinfeksjonsmidler flere steder i fjellstuen, på alle rom og vi oppfordrer til hyppig bruk av disse. Vi tar vårt ansvar på største alvor og ber om at våre gjester også er seg sitt ansvar bevisst. Vi skal gjøre vårt ytterste for at smitten ikke skal spre seg, men er avhengig av at alle som besøker oss også følger regler og anbefalinger.

 

Vi ber derfor våre gjester om følgende:

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjoner som tett nese, vondt i halsen, hoste, feber, tungpustethet, vondt i hodet eller andre symptom på Covid-19, skal du ikke besøke oss. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake når du er symptomfri.

 

Resepsjon

Vi ber om at alle holder avstand til resepsjonspersonalet og andre gjester i resepsjonsområdet ved innsjekk og utsjekk, samt ved andre henvendelser i resepsjonen. Vi ber alle om å beholde sine nøkler gjennom oppholdet og ikke bruke nøkkelpanelet i resepsjonen. Vi ber om at man i størst mulig grad bruker kort ved betaling og unngår kontanter.

 

Overnatting

Vi har god kapasitet, både på antall rom og på fellesområder. Vi har dermed mulighet til å spre gjestene godt for å redusere smittefaren så langt kapasiteten tillater.

 

Matservering

All matservering vil foregå i henhold til gjeldende regler. Gjestene vil ha sitt eget, faste bord. Vi ber om forståelse for at serveringen vil være noe annerledes i år, for å opprettholde de til enhver tid gjeldende regler. Ved større antall gjester kan det bli endringer i spisetider for å opprettholde regler om avstand i spisesalen. Alle SKAL vaske seg grundig på hendene før alle måltider.

 

Fellesarealer

Vi har store fellesarealer og god mulighet for plass til gjestene med anbefalt avstand.

 

Felles toalettene

Gjester med eget toalett på rommet blir bedt om å bruke dette så langt som mulig.

 

Sauna

Sauna vil være stengt inntil videre.

 

Avbestillinger

Vi viser til våre generelle avbestillingsregler

Blir dere syke og ikke kan reise, må dere benytte deres egen reiseforsikring til dekning av oppholdet. Kan dere ikke reise hit på grunn av at Norge eller deres eget land er rødt, gjelder våre generelle avbestillingsregler Vi anbefaler alle å holde seg oppdatert om info fra myndighetene.